7 dec. 2014

Într-o perioadă în care amatorii de groază virtuală sunt parcă neglijaţi, cei de la Capcom tocmai au confirmat 
resident-evil-revelations-2-promo-art
În urmă cu câteva luni, cei de la  au făcut primele referinţe către un nou joc din seria Resident Evil. Acesta urma să poarte numele de Resident Evil Revelations 2 şi să fie lansat în 2015. Pentru că situaţia s-a clarificat în ceea ce priveşte destinul respectivului joc, dezvoltatorul ne oferă acum o dată precisă pentru disponibilitatea sa.
Noul Resident Evil Revalations 2 va putea fi experimentat de fani pe diferite platforme începând cu 18 februarie 2015. Întreaga poveste a jocului va fi împărţită în mai multe episoade lansate sub formă de DLC-uri la câteva zile distanţă. După prima parte, partea a doua va fi disponibilă de pe 25 februarie, partea a treia de pe 4 martie, în timp ce al patrulea capitol al poveştii va putea fi experimentat începând cu 11 martie. Fiecare episod va putea fi achiziţionat cu echivalentul în moneda naţională pentru 5 lire sterline (aproximativ 28 de lei).
Preţul pentru întregul pachet va fi de 20 de lire. Ca bonus, cei care vor cumpăra din start toate cele patru episoade vor beneficia de două episoade mai mici derivate din povestea principală şi un caracter suplimentar pentru Raid. Cei care preferă jocurile în cutie, vor fi bucuroşi să afle că Resident Evil Revelations 2 va fi disponibil şi în acest format începând cu 13 februarie. Vestea bună pentru cei care se încadrează în această categorie este că vor pune mâna din start pe cele patru episoade, plus un personaj suplimentar pentru Raid cu numele de Albert Wesker, patru costume alternative şi o hartă suplimentară pentru raiduri.

Sursa: http://playtech.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasa un comentariu